Midsommarkrans

Midsommar nästa vecka! Det känns ju verkligen..inte..om man tittar ut..solen lyser med sin frånvaro. Men oavsett väder på midsommar så har jag ALLTID klänning, och midsommarkrans. Även de åren där temperaturen varit detsamma som julafton. Man blir ju glad av blommor och färg även om jag huttrat många år! 🙂

Förra året var jag ju rackarns kreativ! Jag gjorde min egen krans. I år snubblade jag förbi några kransar på nätet, och tänker, ska jag gå på plastkrans..bär lite emot men dessa var ju ursnygga! För det är precis en sådan jag vill ha i år, med rosa blommor. Och tänkte, jag kommer nog inte få ha mina blommor i fred i håret om jag känner vår lille Milo rätt som nu älskar alla blommor och blad och vill gärna känna. 🙂 Jag hittade dom på madlady.se och beställde en iallafall och hoppas den är lika fin som den ser ut! Bra mycket billigare iallafall än de tidigare jag har beställt och dessa kan man ju ha flera år. Jag satte ihop några favoriter till dig! Länkade nedan. Jag köpte nr 1, den hoppas jag kommer matcha min klänning. Vill man inte ha så yviga så finns det lite tunnare så är väldigt fint även andra dagar tycker jag än midsommar. Varma semesterdagar tex. Så fint med blommor i håret! Vilken är din favorit? Och är det ok att ha plastblommor på midsommar? 🙂

1// 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7

 

Posted in: Uncategorized
  • Lotta

    Åh vill definitivt ha!! Tack för tipset och ja du kan ha plastblommor om du vill ha plastblommor. Vill du inte ha kan du skippa det. Skit i vad andra tycker.
    Fast jag tycker de var ursnygga…:-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *