8 månader

Jax, Milos kompis, fyllde 8 månader idag! Hur snabbt har inte det gått?! Vi åkte dit med en liten blomma. Liten i dubbel bemärkelse! Hittade världens sötaste minibukett rosor på Plantagen! 😃 Riktiga rosor men mini! Så himla söta! Dom blommorna blev från Milo till sin bästis. Perfekt ju! Grattis Jax på din dag! Stor kille nu! 😃🎉🌹

 Dom här två killarna alltså! ❤️ Milo alltid med en beundrande blick på äldre Jax. Milo fick låna Jax coola polisbil även om han inte nådde ner riktigt med fossingarna men knapparna var kul som blinkade och lät! Succé blev också Jax lekbord med ännu fler knappar och ljud, film kommer på detta, likt två DJs vid mixerbordet! 😃 Och helt plötsligt så vänder Jax sig om och ger Milo en puss!! Va?! Jag och Annika dog ett tag!😃😍❤️ Du får se filmen senare på min instagram @tessmodig Så söööööta!!!🤗❤️ Våra fina pojkar! Så glad att dom har varandra. Sanna BFFs!✌🏼👶🏼👶🏼✌🏼Lika glad som jag är att ha Annika, finaste vännen. Det blev en mysig fika. Som alltid.

Posted in: Uncategorized

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *