Partytajm

ÅH! Nu myser jag! När jag får fixa till fest! It´s PARTYTAJM! 🙂 Jag har kurat upp mig i soffan med datorn och håller på att klicka hem lite festligheter – vi planerar Milos dop! YAY! 🙂

Du som följer mig vet hur mycket jag älskar att fixa till fester! Var tvungen att göra det fetstil, ÄLSKAR! 🙂 Men jag älskar det! Att fixa middagar, event, stort som smått, gärna med ett satt tema och det är ALLTID detaljerna som gör festen! Och det är verkligen så lite som behövs! Tidigare har jag också alltid tyckt att det har varit ganska svårt att hitta saker här hemma, vi har inte riktigt butiker för det, några få enstaka med mindre utbud så varje gång vi har varit i L.A har jag alltid passat på att köpa med mig en massa hem, för dom har ju alltid så mycket mer ”over there”. Men! Kommer du ihåg min Baby Shower – och den sidan jag hittade då och beställde ifrån! Som har ALLT!! En site som har mer än jag någonsin har hittat i L.A – nej, detta är inget sponsrat inlägg – utan ren och skär vilja att tipsa och dela med mig för jag ÄLSKAR denna sida! www.partytajm.se! Dom har ALLT och där hittade jag allt till bla min Baby Shower som jag blev så nöjd över i december förra året och nu beställer jag allt inför Milos dop! Dom har gjort det så enkelt för dig för det finns kategorier, allt för att underlätta för dig som kund. Kategorier som ”tema” till ”färger” till ålder, till högtider, om du inte vill och orkar peta i detaljer som jag, gå bara då enkelt in på tex – ”Hawaii” om du ska ha hawaiitema- eller så tar du en färg, det gjorde jag nu till Milo – ljusblå – så får du massa ihopsatta tips och sen bara

Här är lite hur jag tänker Milos tema. Det kommer gå i ljusblått, vitt och silver,  jag kommer att visa allt sedan, dukningen, temat, länkningar till inköpslista och produkterna. Gud – jag borde göra detta på heltid! Milos dop kommer vi ha nu till helgen, men redan nu planerar jag också in 4th of July! För DET temat vill vi inte missa! Inte nog med att vi är lite halvamerikanare, men det är också Milos 6 månaders dag! Så det MÅSTE vi fira! Och självklart har Partytajm en klar, satt kategori för det med! Men jösses – hur många versaler har jag i det här inlägget – jag är ju helt speedad! Men det är för att jag ÄLSKAR att fixa fest! Hahaha! 🙂 Här kommer lite av Milos fina saker! Länkade nedan!

 

Jag tänkte så här – ljusblått älskar jag, inte bara för ”pojkfärg” – jag har haft blått som favoritfärg länge och det är även min färg på månadsten, september, men ljusblått, ”babyblå” tycker jag är så fint nu på sommaren med.  Musse kommer in för att Christer älskar Musse och Disney. Stjärna har blivit en stark symbol för i vårt rum på BB när Milo föddes så hade dom en sån fin julstjärna i fönstret. Den är med på flertal bilder och första jag tänkte på när jag kom in mellan värkarna – åh va fint – dom har julstjärnor här! 🙂 Sen tog jag in silver för mat, bestick, glas och tallrikar för jag vill inte att det ska bli för mycket ”barnkalas” utan dämpar det lite för mer stilrent, men till tårtan tar jag lite mer prickigt och det blåa igen. Så jag blandar stilarna lite. Inte för barnsligt, men inte för stelt. Men jag älskar stilrent, ljust. Jag tror detta kommer att bli bra! Heliumballonger är ALLTID en partyhöjjare for sure! 🙂

Heliumballong Stjärna Babyblå//Baby Musse Heliumballong // Ballonger Blå, Ljusblå, Vit Helium //Tallrik ”Porslin”// Muggar Ljusblå Dots// Assiett Blå Dots// Personligt presentband // Bordsdekoration ”Little Star”// Bordsdekorartion Blomma turkos//Vimplar Stars and stripes//

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *