Milos rum

* Tack till Lekmer *

Milos rum är stort sett klart! Det ska till lite fler detaljer bara, typ ny blomma i fönstret kanske…eh..jösses, den var inte så fin ser jag nu. Ska byta den, den har varit kvar från förra rummet, som ni ser på före bilderna.

Milos rum, som var Christers studio tidigare som vi har flyttat ner och fixat på nedre plan, mycket bättre, så fick Milo sitt rum precis mittemot vårt sovrum på övre plan. Tapetserade gjorde vi redan i december, då höggravid. Eller vi och vi, Christer..tur att jag har en händig man som gillar att fixa. 🙂 Tapeten fastnade jag för direkt för den kan hålla i några år, tills Milo själv får bestämma hur han vill ha det. Så en liten sneak peak och välkommen till Milo!

Inlägget är i samarbete med Lekmer där vi hittat de flesta sakerna till Milo så jag länkar inköpslistan nedan så hittar du en del av sakerna lätt hoppas jag om du skulle gilla något. Dom har ju hur mycket sm helst där!

Före: Ja där sitter jag lite käckt då i nionde månaden och lille Milo i magen! Att sen komma upp därifrån var ju en annan femma..

 
Efter: 

Vi har två skötbord. Vi satte ett av dom här uppe då det finns gott om plats än så länge när Milo är så liten. Vi ville ha en lite mysigare, varmare miljö än i badrum el tvättstuga då blöjbytena här uppe blir mer om kvällarna och efter nattmålet. Annars har vi det skötbord och skötbädd på nedre plan också nere i tvättstugan. Underlättar enormt att ha det på båda plan känner vi. Något jag älskar som du kan se längre ner är att Christer har satt molnlampan, kaninlampan och taklampan med sensor i dimmrat ljus så det tänds när vi kliver in. Så ett tips. Så slipper du fiffla med ljuset när man kliver in om natten med bebis i famnen.


Vi har en ”side crib”, en sidosäng i sovrummet. Den här har hjul så lätt att förflytta och sen kan du ha den som bestående ”första” säng med då du lätt kan fälla upp spjället eller ha det nere som vi för att lätt kunna dra sängen intill så du har bebis nära. Här sover Milo om kvällarna om han inte sover i babynestet mellan mig och Christer när vi vill mysa, som vi vill göra mest hela tiden. 🙂 Sängen i barnrummet får bli när han är lite större. Sidosängen finns i 3 olika färger.

By night:


Tapet MOLN//Spjälsäng//”Side Crib” Sidosäng//Skötbord//Vimplar vägg

För mer inspo, leksaker, barnkläder, spel och barnmöbler gå in på www.lekmer.se

 

Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *