Baby Boy Room

Vi är effektiva här hemma jag och Christer! Vi kör vårt eget Äntligen Hemma och Roomservice! Vi har ju flyttat ner Christers studio till nedre plan som jag nämt innan och där studion var tidigare blir Mini Modigs rum nu, ligger perfekt då det är mitt emot vårt sovrum. Och så mysigt att inreda barnrummet! Bara går och myser! För jag känner att det mesta vill jag ha klart innan Mini kommer, även om han kommer vara uteslutet i vårt sovrum första tiden. Vi inväntar en säng och gardiner bara så ska jag sen som utlovat dela ett större inlägg med lite före och efterbilder! Roligare när allt är klart tänkte jag.

Vill du se en del saker vi har hittat och se lite ”stilen” som kommer bli i rummet? Brukar ju sätta ihop mina collage för att själv se och ändra runt lite. Vi sprang runt en hel del i butiker först men sen hittade vi nästan uteslutet allt på nätet istället. Så mycket enklare att bara sitta och klicka i allt och få det hemskickat istället! Tack för shopping på nätet! 🙂 Nedan så fina saker som jag uteslutande har hittat hos lekmer.se . Kommer nog vara flitig stammis där då dom har allt!! För alla barn, i alla åldrar. Mini Modigs rum kommer gå i lugna, svala färger i vitt, ljusgrått och ljusblått. Stilrent utan att bli stelt, vi vill skapa en varm, mysig känsla som kan bestå några år utan att tröttna. Sen kommer väl bilar och actionhjältar men första åren kan väl mamma få bestämma! 😉

Tapeten blev så himla fin! Gjorde väldigt mycket i rummet! Fler bilder kommer!

Tapet// Vimplar//Spjälsäng Troll//Skötbord ”Carena”// Nalle// Klossar

 

 I samarbete med Lekmer.se

Posted in: Inredning
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *