Tavel-inspo och rabattkod!

I samarbete med Post Store

I tidigare inlägg så visade jag min nya Walk in closet. Med de fina tavlorna från Poster Store! Vet du vad! Nu har Poster Store ordnat så Du som min fina läsare erhåller 15% rabattALLA deras posters och prints!!

Uppge koden MODIG vid kassan. Din rabatt gäller from idag fram till 30 november och gäller på alla prints och posters (ej ramar)

Jag själv kikar på fler tavlor då det blev så bra med dom första. Nu till nästa rum som jag håller på att fixa här hemma, till mitt kontor och gästrum. Behöver tusan nya tavlor till köket med. Byta tavlor kan ändra ett helt rum. Sen gillade jag att sitta hemma och kika och klicka hem i lugn och ro och få det hemskickat. Så smidigt.

Hoppas att du hittar något fint! Det finns massor! I alla möjliga teman! Har satt ihop några nya favoriter här som jag själv funderar på:

poster-store-inspo-tm

Shoppa lugnt! 🙂

 

Posted in: Inredning
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *