Walk in closet före och efter

Den är klar nu! Min garderob som jag tidigare har skrivit om, som allt för ofta hade en tendens till att alltid bli en ”Stay outside closet” mer än en Walk in.

Min garderob bestående av Elfa, fanns här när vi köpte huset, men där vi nu gjort ett rejält lyft då jag såg att den kunde göras så mycket smartare, och finare, trots den lilla yta den besitter. Vi började att dra ut de långa hyllplan som var längst ner för att ersätta med fler korgar istället. Det blev bara rörigt för mig på hyllorna. Christer sågade till hyllplanen till mindre och satte istället ovanför dom översta korgarna. Då kan jag ha mina smycken här och krokar på sidorna för väskor.

Jag satte speglar bakom kläderna för ge ett större intryck och tog bort väskor, skärp och morgonrockar som hängde på dörren. Här hängde jag istället en helspegel som jag hittade på IKEA. Bara att hänga på. Smidigt och passade perfekt! Min fina fondtapet på ena sidan som gjorde stor skillnad för att få ett mer varmare intryck än det tidigare helvita och kala. Vi lade också in en måttbeställd mjuk, ljus heltäckningsmatta i gråa nyanser över parkettgolvet. Så fint och så stor skillnad det blev! Urmysigt att gå in nu här och kommer aldrig vilja ha det stökigt igen. Så mycket mer plats nu och känns mycket mer planerat. Men pricken över i:et som var det sista för att få garderoben komplett – tavlorna som kom i veckan! Som jag äntligen hittade på Poster Store efter att ha letat runt ett tag. Kom redan dagen efter jag hade beställt dom. Dom blev verkligen PRECIS som jag hade tänkt mig! Så glad! Här kommer lite före och efter bilder och bilder på dom fina tavlorna!

Före:
Vi rev ut allt, eller vi..Christer rev ut allt..:) och började om. Jag tyckte vi hade jätte kul, det tyckte inte Christer, som var genomsvettig. Film finns på vår instagram @tessmodig @swedishchris under hashtagen #temomovies


Men BRA blev det! Här kommer efter. Svårt att fota så litet utrymme men hoppas det syns lite allt vad vi har gjort.

img_8816-1.jpg

Det var min kristallkrona som satte hela ”guldtemat” här inne då lampan kommer från min första lägenhet och har hängt med. Lite mysigt att den hänger här inne.

Här har vi dom! Mina nya tavlor från Poster Store! Du hittar dom här: Chanel//Marc Jacobs//Love Love

Jag beställde dom i storlekarna 30X40 cm och ”Love” i A4. Dom fina guldiga ramarna klickade jag också hem från Poster Store.

img_8819-2.jpg

Posted in: Inredning
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *