Nytt avsnitt 

Öppet, äkta,nära avsnitt där modiga Lisa sätter sig helt själv i studion och berättar sin historia. Lär känna Lisa lite närmre på ett sätt du inte gör på bloggen och Instagram. Så stolt över denna starka, jordnära, ärliga tjej! Det är inte lätt att sätta sig i en radiostudio och prata 20 minuter bara om dig själv. Det blev många tårar innan vi började spela in men hon gjorde det! Ett av våra starkaste avsnitt!

Du hittar avsnitt 7 på I like radio appen under podcasts, ilikeradio.se eller i Tunes. Mycket pepp men också en del tårar så ta fram näsduken!


@skapaskillnad #skapaskillnad 

Posted in: Skapaskillnad.nu

You might also like

Sandra Lindahl - Mot Aspabruk Lisa Anckarman - TIPS OM DU VILL TA KÖRKORT Elin Hagberg - Köket är nästan på plats Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Paulina Danielsson - Chill outfit Sponsored - Dagens mest populära kampanjer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *