Plats 20

Fantastiskt! På två avsnitt, i dag 3, så klättrade vi upp på iTunes Top Lista för Podcasts! Skapa Skillnad Podden ligger nu plats 20 alla kategorier!! Så himla glad och stolt! Tack du som är med oss! Tack du som lyssnar. Tack MTG Radio och I Like Radio för ni tror på oss! Nu siktar vi mot Top 10! 🙂

Skapa Skillnad Podden hittar du ilkeradio.se, på iTunes och i I Like Radio appen.

Medverkande Lisa Anckarman, Alexandra Nilsson, Caroline Roxy, Madeleine Bitici.

Exekutiv Producent Therése Modig, Producent Robin Calmegård. 

I samarbete med MTG Sverige I Like Radio och Blogfame. 

Posted in: Skapaskillnad.nu

You might also like

Sandra Lindahl - Mot Aspabruk Lisa Anckarman - TIPS OM DU VILL TA KÖRKORT Elin Hagberg - Köket är nästan på plats Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Paulina Danielsson - Chill outfit Sponsored - Dagens mest populära kampanjer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *