Överväldigad över alla fina människor, nu ex kollegor, kunder, Idoler, mina gamla chefer, alla som betytt mycket för mig under mina nästan 10 år på TV4 där så många blivit mina vänner på vägen. Precis som jag sa i mitt tal, det finaste man kan ge någon är sin tid så varenda en som kom igår för att skåla med mig då jag nu slutar på TV4 uppskattar jag enormt. Jag fick frågan hur jag ville göra med avtackning. För mig väldigt enkelt – dom bästa cheferna jag har haft på TV4 finns längre inte kvar i företaget – så då ville jag anordna en fest själv. Där jag tackar istället för att bli avtackad. Gäller att sluta på topp! 🙂 Oron att ingen skulle ha tid att komma, man vet ju inte, blev oro istället om alla skulle få plats då vi var vid osa datumet 27 personer överbokade vad MS Molly kunde ta. Jag blev rörd bara att se hur många som ville komma! Men det löste sig så himla bra för jag hade ”öppet hus” där folk fick komma och gå, stanna hur länge och lite man ville så det blev riktigt bra där alla fick plats.

Att ha min avskedsfest här – på Ankis och Mathias vackraste båt MS Molly – placerad mitt vid Strandvägen, i kall, krispig, klar vinterkväll med hela Stockholm upplyst framför oss som ett pärlband, det för mig var det bästa avslutet jag kunde ha. Tårar kom inga för jag är bara så otroligt glad och kunde inte sluta le hela kvällen för jag känner mer glädje, att få sluta så här, som för mig är på topp, med de bästa människorna som kom.

TACK alla ni som kom. Hann inte fota alla bara. TACK MS Molly – Anki, Mathias, Petra, Anna, Nicklas för ni gjorde det möjligt för mig att ha det hos er! Tack Thelins Konditori som hjälpte mig med största godaste TV4-tårtan! Så klart jag hade tårta! Mums! 🙂 Tack underbara, vackra Sara Sangfelt, från IDOL 2013, som sjöng så håret reste sig på armarna! Vilken röst! Och fantastiska Nicklas Eklund på gitarr! Ni fyllde hela båten!

Tack också till min man – Christer Modig, som stått bredvid min sida och hejat på och stöttat mig genom mina beslut! Du är fantastisk! You complete me!


Välkomna in på båten! Mer om MS Molly och hur du kan fixa din fest hittar du


Bastu och badtunna finns också på båten. Du väljer själv om du vill ha din fest intill kajplatsen som jag hade igår eftersom det var öppet hus, annars åker MS Molly givetvis ut i Stockholmsskärgård med, året runt, där bastun kan värmas upp så du kan låta dina gäster bada i 40 gradiga badtunnan el rakt i havet för den som vågar! 🙂


TV4-tårta från mina vänner på 


Jonathan Exekutiv Digital Producent Idol och Alexander Säljare TV4. Bästa grabbarna!  Nedan bästa Jörgen Dahlström som var mannen som rekryterade mig och trodde på mig! Tack Jörgen! 

Klippan Josefin, kommer sakna dig!  Nedan fantastiska Jenny från Santa Maria!


Håll utkik efter den här tjejen! Sara och Nicklas bjöd på två låtar. Låten som Sara hade på sin audition till Idol 2013 – Back to black. Och en helt fantastisk egenskriven låt där Sara nu släpper skiva! Sara har en röst få förunnad! Så glad att ha henne här! Klipp kommer upp inom kort på min instagram så får du höra! @tessmodig

Bästa cheferna på TV4! Max Hamberg, Johan Fernqvist, Calle Hemmingson som jag är så oerhört tacksam över att få jobbat med! Inte längre kvar i TV4 så blev så glad när dom kom över. För för mig är det här TV4. Fick fina hälsningar från Mats Ståhl som var min närmsta chef tillsammans med Johan under mina första 7 år som tyvärr inte kunde komma el Micke Grimborg tidigare försäljningsdirektör så dom saknades på bilden och festen men tack för era fina rader! Uppskattar enormt! Ni har gett mig otroligt mycket och beundrar er alla! Det vet ni!

Petra klippan som fixade festen och tog hand om mina gäster! Vilken fantastisk kvinna! Tack Petra med allt du hade fixat! Renklämman var min favorit! 🙂

Och min finaste, finaste man Christer! Älskar Dig! Nedan Ludde från Idol 2014!   

Och ännu fler IDOLER! Sarah, Erik Rapp, Sara Sangfelt. Elin, Miriam, Ida, Saranda kom också förbi men hann ju inte få bildar men minnen består! Så stolt över er!

Det blev en väldigt lyckad kväll! TACK igen alla som gjorde kvällen möjlig!

Stor kram från Tess

Posted in: Red Carpet
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *